Close

Liv of Copenhagen

VORES UNIVERS

Liv of copenhagen er et “down to Earth” designer brand, som har den feminine krop med kurver i centrum, fremfor et kunstnerisk udtryk. Moden diktere os ikke – vi er vores egne!! Farverne og de enkeltes stoffers skønhed er i centrum.

Tøjet er designet med henblik på den bedst mulige pasform, og optimal komfort Vores modeller er gennemarbejde og velkonstueret for at give det smukkeste udtryk og bedste velvære; Skabt til piger som tør være feminine, og kan lide et strejf af humor.

Vi går højt op i stoffernes kvalitet, følelsen på huden, og små detaljer, som gør forskellen; det smukke bånd, den farverige stikning eller overraskelsen i kontrast stoffet – for at fuldende designet samtidig med at tøjet fremhæver det smukkeste ved kvinden og skjuler lidt hist og pist.

“Liv-kvinden” er selvbevidst, sætter pris på velvære, tøjets funktionalitet og tør skille sig ud og få opmærksomhed. Hun ved, at det vigtigste er at følge sin egen stil, og ikke blot kopiere tendenserne fra moden og medierne. Vi designer kvalitets tøj, der kan styles på et vidt forskellige måder, så det passer til individuelle stil og behov.

Vores filosofi er; BE YOU!! Vi er alle vore egne, vi har forskellige jobs, interesser, hårfarve, udstrålinger og temperamentet, derfor vil du finde hver af vores modeller i et hav af farver og med forskellige udtryk Så den enkelte kjole kan være passende til såvel advokaten som kunstmaleren. We dress PEOPLE – not bodies!

WE WANT TO MAKE YOU SHINE!!
ENJOY LIFE !!!

PROCESSEN

Tøjet er designet efter Liv´s humør og inspiration. Stofferne bliver valgt udfra deres individuelle skønhed …. eller blomster – WE LOVE FLOWERS 🙂
Vi indkøber metervarer fra en lang række producenter worldwide, indfarver vore knapper i præcist de farver vi ønsker og vælger med med omhu bånd og applikationer.

Vores DNA er de gode metervarer, applikationer, sjove, finurlige prints og unikke knapper, nogle gange med et tvist af humor.

I samarbejde med vores systue i Polen, som vi har produceret hos siden 2002 bliver hver detalje af tøjet gennemarbejdet med henblik på det bedst mulige resultat. For os tæller de små detaljer, for at give tøjet maximal skønhed og for optimal holdbarhed.

 

OMTANKE

Så vidt muligt benytter vi naturlige tekstilfibre og bestræber os, på hvor det er muligt at anvende øko. Certificeret stoffer. Vores mission er at lave tøj med lang visuel holdbarhed så ressourcerne bliver anvendt længst muligt.

Vores systue er beliggende i Polen, her har de ansatte ordentlige forhold og et godt arbejdsklima. Vi besøger ofte fabrikken og bliver altid mødt af en masse glade kvinder, som producere Liv of copenhagen tøjet. Vi har produceret på systuen i mere end 15 år og glædes over de nære relationer.

Vi har valgt IKKE at få pakket vores tøj ind i plast fra fabrikken, for hvorefter at pakke det ud igen, når det ankommer til butikken. Papkasserne bliver såvidt muligt sendt retur til fabrikken og genbrugt.

Vi laver mode på en ansvarlig måde.

 

DESIGNEREN

Liv of copenhagen bliver designet af Liv Andersen, som har sine rødder i Herning men nu er bosat i København. Hun er autodidakt designer, og hendes baggrund kendetegner ganske godt hendes design. Det er ærligt tøj – what you see is what you get!

Tøjet har rene linier, er funktionelt og matcher det rå fra heden med det romantiske fra lyngblomsten, anvender de materialer, som er tilgængelige og leger med overraskende indslag som applikationer og kontraster. Gennem de seneste sæsoner er der kommet flere og flere blomster ind i kollektionen – inspiration fra Livs rejser. Desuden har årene i København sat sit præg med et frækt pift – hun bruger det uventede både på knapper og i prints, hvilket bringer mange smil i hverdagen til vore kunder.

Liv er enlig mor til to børn: Hjalte på 6 år og Cilla på 3 år. Med en travl hverdag, hvor der skal navigeres mellem arbejde, familieliv, events og rejser, ved hun af egen erfaring, at det er praktisk at have skabet fyldt op med kjoler, som kan bruges til enhver situation. Dette kendetegner også hendes kollektioner, som nemt kan styles efter behov og personlighed til enhver situation.


 

“Design er ikke en intellektuel kunstnerisk øvelse for mig – det er en mavefornemmelse. Jeg elsker at lave tøj, som kan give velvære og glæde, vække opsigt og kan tages frem år efter år til et glædeligt gensyn!”

THE CLOTHES ARE MADE TO MAKE YOU SHINE!

“Jeg bliver inspireret af rejser, naturen, musik…… alt og ingenting. Den største motivation er vores glade kunder, snakke og smil i vores boutique, når jeg er heldig at have et øjeblik til at kigge forbi.

I DRESS PEOPLE – NOT BODIES

“My mission is to make you SMILE 🙂 ”

Best regards

Liv Andersen.