Close

Boutique

Vi byder velkommen til vores lille hyggelig boutique med god atmosfære og masser af Liv copenhagen tøj.

Kom forbi og oplev et sandt kjolemekka. Gå på opdagelse i de forskellige modeller og mønstre. De enkelte modeller bliver lavet i et væld af varianter – hver kjole har deres eget udtryk: den sjove, den klassiske, den vilde, den retro og….. Hvilken type er du? Hos os kan du “lege” med kjolerne, og måske kommer du hjem med en lidt anden stil, end du plejer, for her er der plads til at prøve. Vi anbefaler, at du prøver flere modeller, så du får den helt rigtige kjole med hjem.

Åbningstider

Brønshøj holder lukket torsdag den 7.12 pga facebook live♥️

Se  også Facebook for sidste nyt

Adresse

Liv of Copenhagen
Brønshøjvej 34
2700 Brønshøj

Liv of copenhagen
Gl. Kongevej 143
2000 Frederiksberg

Åbningstider

BRØNSHØJ
tirsdag 15-19
torsdag 16-19
lørdag 11-15
🌸
🌸
FREDERIKSBERG
onsdag 11-17.30
torsdag 11-17.30
fredag 11-17.30
lørdag 11-15

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste (eller de bedste) modeller til netop dine former. Det er vores hjertesag at lave kjoler til piger og kvinder i alle aldre uanset figur og størrelse.
Saglig, ærlig vejledning med et smil er vores dna. Her ønsker vi, at ALLE føler sig hjerteligt velkomne – vi ekspederer ud fra mennesket, vi møder, og ikke ud fra en manual.

Vi ser tit kunderne i snak med hinanden ved naboprøverummene. Boutiquen fyldes ofte med masser af gode råd og latter. Netop derfor elsker vores personale at være på “arbejde”, da den uformelle tone skaber hygge. Der er naturligvis også plads til dig, som ønsker at stå alene og prøve kjolerne i fred og ro.

Pigeaften. Find 6-10 piger – så laver vi gerne en hyggelig aften i butikken med et glas vin og lidt mundgodt.

Til vore kunder fra Fyn og fastlandet, som gerne vil besøge boutiquen. Skriv en mail om hvornår I er “in the city” – så vil vi, hvis det er muligt, gerne åbne boutiquen for dig/Jer.

Boutiquen i Brønshøj ligger på – tæt ved torvet og dermed udenfor det centrale København. Der er gratis parkering på gaden og gaderne omkring Bus 2A, 5A, 10 og 350 går lige til torvet.

På Frederiksberg er der 30 min gratis parkering på Gl. Kongevej og
2 timers gratis parkering på sidegaderne.

Hjertelig velkommen

PS// Vi praler af at have Danmarks sødeste kunder. Vil du være en af dem? <3